Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
11-01-2011  

Succesvol Traineeship bij Ter Steege Groep


Hans Bruggeman (r) ontvangt uit handen van Hans ter Steege (algemeen directeur Ter Steege Groep) de TopS Award.
Foto: Ter Steege Groep.
 

RIJSSEN/HOLTEN - Deze week heeft Hans Bruggeman zijn TopS traineeship bij Ter Steege Groep succesvol afgerond. Na een tweejarig intensief werk- en opleiding traject werd dit afgelopen maandag feestelijk gevierd. Uit handen van Hans ter Steege, algemeen directeur van Ter Steege Groep, ontving Hans Bruggeman een getuigschrift en een aandenken in de vorm van een glazen TopS award.
De bouwkundig HBO`er Bruggeman (25, woonplaats Gorssel) is erg enthousiast over het verloop van het traject en de mogelijkheden die hij bij Ter Steege heeft gekregen. In twee jaar heeft hij bij drie verschillende bedrijven van Ter Steege Groep gewerkt. Hierdoor heeft hij een hele brede kijk op de bouw- en vastgoedbranche gekregen. Een prachtige basis voor een verdere succesvolle loopbaan. Door de intensieve leermethode heeft hij ook grote stappen in zijn persoonlijke ontwikkeling gezet. Hans Bruggeman heeft inmiddels zijn definitieve werkplek gevonden: hij wordt werkvoorbereider bij Ter Steege Bouw in Rijssen.
Ter Steege ziet dat de investering in haar eigen TopS traineeship leidt tot medewerkers met een bredere kennis en een snelle persoonlijke ontwikkeling. Ondanks de huidige economische lastige tijden blijft Ter Steege Groep investeren in jong talent door middel van het TopS traineeship. Dit blijkt ook wel uit het feit dat deze zomer een nieuwe trainee wordt aangesteld die ook de kans krijgt om op een structurele wijze te werken aan zijn of haar ontwikkeling. Op dit moment heeft Ter Steege nog twee trainees in opleiding. Voor de langere termijn blijft Ter Steege zo gegarandeerd van goed opgeleide medewerkers.
Het traineeship is een combinatie van werken en leren, bedoeld voor recente afgestudeerde HBO-ers bouwkunde of vastgoed. Het werk is een echte baan, dus geen stage, het leren verloopt via een gestructureerd opleidingstraject. In twee jaar worden vier modules doorlopen bij telkens een ander bedrijf uit de Ter Steege Groep. Naast inhoudelijke kennis ligt het accent vooral op persoonlijke ontwikkeling. Na een succesvol traineeship ligt een vast dienstverband bij Ter Steege in het verschiet.

Meer info:
www.werkenbijtersteege.nl 
of volg ons op
www.twitter.com/TopStraineeship

Archief
Terug naar vorige pagina