Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
26-07-2010  

Gewonde bij botsing Vriezenveen

 

VRIEZENVEEN - Op de Geesterenseweg bij Vriezenveen reed maandagmiddag een automobilist uit Hengelo op de verkeerde weghelft maar reageerde niet op het claxonneren van tegenliggers. Een auto met een gezin uit Zwolle dat in de tegengestelde richting reed kon de auto niet ontwijken. De beide auto’s raakten elkaar zijdelings waarna de voertuigen in de langs de weg gelegen sloot belandden. De Hengeloër moest uit zijn auto worden bevrijd door de brandweer en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Het gezin uit Zwolle kwam met de schrik vrij.
De politie vermoedt dat de man uit Hengelo tijdelijk onwel is geweest. Uit voorzorg werd zijn rijbewijs ingenomen.

< Clemens Brughuis was voor AlmeloNieuws.nl ter plaatse.

Politiebericht: 27-07-2010
VRIEZENVEEN - Een 26 jarige Almeloër raakte op 26 juli rond 14.10 uur gewond bij een aanrijding op de Geesterenseweg.
De man reed in een auto in de richting Geesteren en kwam daarbij steeds meer terecht op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer. Daar reed een 39-jarige man uit Zwolle met zijn vrouw en twee kinderen in een auto. De Zwollenaar probeerde door claxonneren de andere bestuurder te waarschuwen, maar die reageerde niet.
De Zwollenaar week daarom zoveel mogelijk uit naar rechts in de berm, maar werd toch geraakt door de auto van de Almeloër.
De auto met het gezin uit Zwolle schoot via een sloot een weiland in. De inzittenden bleven ongedeerd. De auto van de Almeloër belandde in de sloot. De man was niet aanspreekbaar. Hij werd door de brandweer uit zijn auto bevrijd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
De aanrijding is vermoedelijk ontstaan omdat de Almeloër al rijdend onwel is geworden.
Beide auto’s werden afgesleept. De kentekenbewijzen zijn in verband met de schade ingenomen. De weg is enige tijd afgesloten geweest.
(2010067516)

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina