Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
28-10-2009  

Nationale Distributiedag in 2010 in Twente

 

Het bezoek aan Twente vloeit voort uit de intensieve contacten die XL Businesspark Twente en Oost NV onderhouden met belangenvereniging Nederland Distributieland (NDL/HIDC) met als doel om Twente als geschikte vestigingsplaats voor logistieke bedrijven onder de aandacht te brengen. De eerste resultaten van een internationaal vergelijkend onderzoek van NDL/HIDC bewijzen inmiddels dat Nederland in Europa de sterkste troeven heeft als vestigingsplaats voor internationale bedrijven in logistiek en distributie.

Bovendien blijkt juist Twente binnen Nederland een uitstekende vestigingsplaats die de concurrentie aan kan met gevestigde nationale concurrenten. De definitieve resultaten van deze benchmark worden voor het einde van 2009 verwacht.
Nederland Distributieland

Nederland Distributieland (NDL/HIDC) is een vereniging met bijna vierhonderd leden. De leden zijn bedrijven en organisaties die zich direct of indirect bezighouden met logistiek via weg, water, spoor, lucht en leidingen, en met de vestiging van buitenlandse bedrijven in Nederland. Onder de naam Holland International Distribution Council (HIDC) promoot Nederland Distributieland Nederland als ‘Gateway to Europe’ in het buitenland.

Archief
Terug naar vorige pagina