Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
29-08-2009  

Politie zoekt getuigen en slachtoffers steekpartij

 

MARKELO - Naar aanleiding van het tot nu toe gepleegde onderzoek in verband met de steekpartij van zondag 23 augustus jl. bij een horecagelegenheid in Markelo, is de politie op zoek naar meerdere getuigen en naar mogelijke slachtoffers.
Uit gemaakte videobeelden bij de horecagelegenheid is te zien dat er meerdere getuigen zijn geweest van het voorval. Daarnaast is te zien dat in ieder geval nog een van deze getuigen wordt mishandeld. Deze laatste heeft nog geen aangifte gedaan en wordt dan ook verzocht dit alsnog te doen. Bij de getuigen zijn in ieder geval drie personen die op de fiets waren.
Om nog meer duidelijkheid te krijgen over het exacte hoe en waarom worden eventuele slachtoffers en getuigen verzocht contact op te nemen met de afdeling recherche op het bureau van de politie Twente in Hengelo. Te bereiken via het bekende nummer 0900-8844.
Het 23-jarige slachtoffer is ondertussen wel uit het ziekenhuis ontslagen maar is nog steeds onder doktersbehandeling. Van de drie aangehouden verdachten is de 19-jarige jongen uit Apeldoorn weer op vrije voeten gesteld, de beide andere zitten nog vast.

Archief
Terug naar vorige pagina