Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
07-11-2008  

Start verkoop woningen Zuidbroek Wierden

 

WIERDEN - Op donderdag 13 november a.s. start de verkoop van woningen in de nieuwe woonwijk van Wierden: Zuidbroek! Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tussen 18.00 en 21.00 uur langs te komen in het gemeentehuis van Wierden. Tijdens deze bijeenkomst is te zien welke woningen in de eerste fase van Zuidbroek verkocht gaan worden. Verschillende partijen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
Op 13 november zijn onder andere de volgende partijen aanwezig: Gemeente Wierden, Nijhuis Bouw, Roosdom Tijhuis, Beter Wonen Almelo, Weghorst Makelaars, Plaggemars Makelaars, Rabobank, Woonadviescommissie Wierden/Enter en Hypotheekcompany.
In Zuidbroek Wierden komen 600 woningen. Het wordt een ruim opgezette wijk met een scala aan woningen, in een parkachtige omgeving. Deze nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Wierden heeft nog een echt dorps karakter. Hiermee onderscheidt Wierden zich van de stedelijke ontwikkelingen in de nabij gelegen Twentse steden. En de verschillende types woningen zijn in alle prijsklassen goed
betaalbaar!
Voor meer informatie over Zuidbroek Wierden kan iedereen terecht op speciale website: www.zuidbroekwierden.nl

Archief
Terug naar vorige pagina