Overijssels Nieuws


Dikke US defensieorder voor Broshuis in Kampen


Broshuis is specialist op het gebied van zwaar transport materieel. Diepladers, semi-diepladers, ketelbruggen, containerchassis en aanhangwagens behoren tot het leveringspakket. Broshuis exporteert wereldwijd en leverde onder meer grote aantallen diepladers aan het Ministerie van Defensie maar ook in de burger transportwereld zoals bij Bolk in Almelo.


Bij Bolk houden ze van mooie en doordachte spullen. Wat dacht je van deze nieuwe Broshuis SL-trailer? Hij schuift niet alleen in de lengte, maar in zo'n beetje alle richtingen uit!


Steeds vaker moet exceptionele lading ook onder een zeiltje vervoerd worden. Dat helpt tegen de regen, maar ook tegen al te nieuwsgierige ogen onderweg. Bij Bolk hebben ze om die reden geïnvesteerd in nieuwe Broshuis SL-trailer diepladers. Deze opleggers zijn uiteraard uitschuifbaar uitgevoerd. Op die trailers heeft Ravenhorst een fraaie multifunctionele schuifzeilen opbouw geplaatst. Met een verhoogbaar dak en een verbreedbaar achterportaal kunnen voortaan ook de grootste machines keurig onder dak vervoerd worden door Bolk!


Tegenwoordig kunnen tegelijk 3 20-voets zeecontainers vervoerd worden of een combinatie van 1 20-voets en 1 40-voets.
Sinds 1 april jl mag dat ook met lege tankcontainers.
Broshuis in Kampen is een van de leveranciers van bijzondere opleggers bij Bolk Transport dat ongeveer 500 opleggers de weg op kan brengen door Europa en waarvan 200 getrokken door eigen trucks maar ook ingehuurde gekwalificeerde truckers rijden voor Bolk.

Foto's van Bolk, Broshuis en E. vd L.


Ook dit zijn 'specials' van Bolk Transport


Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina