Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
20-04-2018  

Het 'schoem um de bek' in Tubbergen

Gebiedsmakelaar de laan uit door pin-up foto
 

TUBBERGEN – In de gemeente Tubbergen was de Enschedese Mechteld Geesink (37) tot ieders tevredenheid actief als gebiedsmakelaar. Doel het promoten van de plattelandsgemeente onder de noemer ‘Tubbergen Bruist’. Geesink werd door ‘Tubbergen Bruist’ ingehuurd bij Kienhuis Projectmanagement om de ‘verbindingen’ te leggen in het Tubbergse dat o.a. door Sybrand Buma werd omarmt voor de landelijke CDA-campagne voor de onlangs gehouden gemeenteraadsverkiezingen.

Echter Mechteld Geesink had ook een eigen agenda als éénmalig fotomodel in het weekblad Panorama. Geesink werd in het blad afgebeeld in ‘pikante lingerie’. Te pikant vond men bij ‘Tubbergen Bruist’. Geesink vond al die ‘droogneukerij’ maar niets, al zij ze het met andere woorden,  nadat ook de landelijke pers via RTV Oost op deze ‘affaire’ werd geattendeerd en er aandacht aan bestede. Heel wat extra landelijke aandacht dus waar ‘Tubbergen Bruist’ naar streeft.

Maar sindsdien staat bij een deel van de bij ‘Tubbergen Bruist’ betrokken mensen ook het ‘Schoem um de bek’, om het maar in dialectvorm te zeggen. Werkgever Kienhuis Management werd op de hoogte gesteld dat men bij ‘Tubbergen Bruist’ geen behoefte meer had aan Mechteld Geesink als gebiedsmakelaar. Kienhuis hakte daarop de knoop door en zegde de bij dochteronderneming Home4U op de loonlijst staande Geesink vervolgens ontslag aan. Of dat stand houdt bij de kantonrechter?
‘Tubbergen Bruist’ is niet de enige opdrachtgever van Home4U.

Archief
Terug naar vorige pagina