Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
21-03-2018  

CDA'er Raalte valt vrouw lastig met seks-appjes

 

RAALTE – De nummer 4 van de CDA-kandidatenlijst Robert V. heeft de afgelopen tijd een 29-jarige huisvrouw in Raalte bestookt met seksueel getinte Appjes, meldt RTV Oost. Beiden kenden elkaar vanwege een interview dat de vrouw hield met Robert V. voor haar internet-radiostation.
Toen er maar geen eind kwam aan de Appjes greep de echtgenoot van de vrouw in en stelde de partijleiding in Raalte op de hoogte waarbij op verzoek de app-berichten van Robert V. werden doorgemaild.
Er volgden wel gesprekken tussen het echtpaar en de partijleiding maar Robert V. werd zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezing niet geroyeerd. Toch lekte de affaire uit waarop Robert V. zijn excuses aanbood. Ook meldde de partijleiding dat na de verkiezingen er nog een gesprek volgt met Robert V.

Update
Op de dag van de gemeenteraadsverkiezing heeft CDA'er Robert V.  uit Raalte alsnog de handdoek in de ring gegooid vanwege he schandaal rond zijn seksueel getinte appjes met foto's aan een plaatsgenote. Hij beloofde de partijleiding een eventuele gekozen status tot benoeming als raadslid niet te aanvaarden. Ook betoogde hij nogmaals zijn spijt.  'Vuilnisman kan deze ... ook mee?'

Archief
Terug naar vorige pagina