Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
07-09-2017  

Sterk staaltje bij Opel Kamp Twente

 

ALMELO/HENGELO – Opel dealer Kamp Twente BV maakt het kopen van een nieuwe auto wel heel aantrekkelijk. Van maandag 11 september tot en met zaterdag 16 september  krijgen kopers van een nieuwe Opel maar liefst 2.000 euro extra inruil bovenop de Autotelex waardebepaling van hun in te ruilen auto. De extra inruilcheque kan worden aangevraagd via opel.nl en worden verzilverd bij een van de vestigingen van Kamp Twente BV in Almelo of Hengelo.
Daarmee is de ‘koek’ nog niet op, want kopers van een nieuwe Opel kunnen ook nog eens voor 250 euro aan accessoires uitzoeken en ontvangen ook nog eens een tankpas voor 1.000 euro gratis brandstof gedurende maximaal een jaar na aankoopdatum. Uitzonderingen zijn de types Opel Karl (max. 500 euro aan brandstof) en de Opel Grandland X waarvoor de tankbonus niet geldt.

Om het zes dagen durende ‘Big Event’ nog eens extra aantrekkelijk te maken voor kopers van een Opel, wordt bovendien dit jaar de inruilbonus-verdubbelaar ingezet. Kans daarop maakt u elke dag gedurende het ‘Big Event’ indien men emailadres en NAW-gegevens invult op  Opel.nl

Wilt u meer weten over de actie en vooral alle modellen van Opel? Kom dan op zondag 10 september voorafgaand aan het ‘Big Event’ en onder het genot van een hapje en drankje, de nieuwe modellen bekijken bij de nieuwe vestiging van Kamp Twente BV aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo.

Klik hier voor alle modellen

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina