Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
24-06-2017  

De Wilmersberg wint zilver bij Dutch Hotel Award

 

DE LUTTE - Landgoed De Wilmersberg in De Lutte is er net niet in geslaagd de Dutch Hotel Award te winnen. De prestigieuze award werd gisteravond, tijdens het Hotel Management Diner in Den Haag, uitgereikt aan het Kruisherenhotel in Maastricht. De Wilmersberg werd tweede, Bilderberg Vaalsbroek in Vaals won de bronzen plak.
 
Begin deze maand bracht de jury een bezoek aan De Wilmersberg. In twee uur tijd leidde het managementteam ze rond in het hotel en over het landgoed. ‘Het was al een enorme eer om in de finale te staan’ zegt Githa van Vilsteren. ‘We zijn natuurlijk teleurgesteld dat we de award niet gewonnen hebben, maar we zijn ook blij met de tweede plaats, net achter het zeer gerenommeerde 5-sterren design Kruisherenhotel in Maastricht’.
 
De jury over De Wilmersberg: ‘Dit landelijk gelegen hotel heeft een bijzonder model ontwikkeld om gasten binnen te krijgen en terug te laten keren. Ook is het heel knap om op zo’n locatie een 9,3 te halen op Booking.com én om zulk goed personeel aan zich te kunnen binden. Moderne managementtechnieken als scrum worden hier succesvol ingezet en alles is in serieuze teams gevangen. Mooi om te zien hoe Boudewijn en Githa van Vilsteren elkaar aanvullen en sinds 2011 dit hotel succesvol leiden terwijl ze niet uit de regio en niet uit de hotellerie komen. Ze excelleren in het laten ‘shinen’ van hun team. De chef-kok verdient een eervolle vermelding, wát een gedrevenheid.

Dutch Hotel Award
De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. Het doel is om de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. De positieve publiciteit zal een bron moeten vormen van inspiratie voor ondernemers, directeuren en medewerkers, waardoor de kwaliteit van dienstverlening en plezier in het vak actief wordt gestimuleerd.

Landgoed De Wilmersberg
Landgoed De Wilmersberg is een zelfstandig 4-sterren hotel gelegen in De Lutte (Ov.). Het hotel is gevestigd in het voormalig landhuis van de Twentse textielfamilie Blijdenstein en ligt op een landgoed ruim 14 hectare eigen grond. Het hotel biedt 59 kamers en suites, diverse terrassen, een lounge, restaurant, zaalruimte tot 300 gasten en een in de winter van 2017 geheel vernieuwde Wellness & Beauty. Het hotel is eigendom van Agfra Holding B.V., de beheers- en investeringsmaatschappij van de familie Fransen (voorheen eigenaar van het reisconcern Arke Reizen). De dagelijkse leiding is in handen van het directie-echtpaar Boudewijn en Githa van Vilsteren.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina