Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
04-03-2017  

Opel Kamp Twente verrassingsweek


Kamp Twente legt niet alleen haar klanten in de watten maar steunt ook schaatster Jorien ter Mors uit Enschede in haar aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2018 in het Zuid Koreaanse PeyeongChang. Onlangs haalde Jorien haar door Kamp Twente gesponsorde auto op bij de Almelose vestiging van Kamp Twente.
 

ALMELO/HENGELO – Bij Opeldealer Kamp Twente in Almelo en Hengelo staat van 6 tot 11 maart de ‘Big Event’ op stapel met tal van extra voordelen. Zo geeft Kamp Twente een tankpas met een waarde van 500 euro weg bij de aankoop van een nieuwe auto. De pas is één jaar geldig en te gebruiken bij elk tankstation dat het Travelcard-logo voert.

Big Event inruilpremie
Naast de gratis Travelcard tankpas biedt Kamp Twente een extra inruilpremie van 2.000 euro op alles wat rolt of rijdt als inruiler. Ruilt uw auto in, wordt de premie bovenop de waarde van uw auto geteld volgens de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Daarnaast kunt u gratis voor een waarde van 250 euro besteden aan accessoires om uw nieuwe aankoop te personaliseren.

Big Event Roulette
Tijdens de Big Eventweek bij Kamp Twente maakt u kans op mooie prijzen zoals een Bluetooth speaker, een Opel Powerbank, een weekend gratis rijden in de Opel Cascade en nog veel meer door met uw kenteken de inruilpremie te berekenen in The Big Event Roulette. De winnaars krijgen via hun email bericht.
Tijdens de Big Event van maandag 6 maart tot en met zaterdag 11 maart is een bezoek aan de vestigingen van Opel Kamp Twente aan de Weezebeeksingel 4 in Almelo en de Höltersweg 49 in Hengelo dus extra lonend.

Archief
Terug naar vorige pagina