Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
31-05-2016  

Weghorst Oliko Retail neemt ODN over

 

ENSCHEDE - AVIA Weghorst Oliko Retail neemt 33 tankstations over van brandstoffen-leverancier Olie Distributie Noord (ODN) uit Bedum. Door de overname groeit de van oorsprong Bornse onderneming van 85 naar 118 tankstations in midden- oost- en noord Nederland. Heel Nederland telt meer dan 320 Avia verkooppunten.

"Wij willen onze klant het beste netwerk bieden", zegt Niek Weghorst, commercieel directeur van AVIA Weghorst. "We zijn steeds sterker vertegenwoordigd in Overijssel, Gelderland en Drenthe."
Door de overname van ODN per 1 juli a.s. krijgen de 33 ODN-tankstations allemaal het AVIA beeldmerk. Nu zijn dat nog tankstations met beeldmerken als Total, Q8 en ODN. Het bedrijf uit het Groningse Bedum levert brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven in de agrarische sector, transportbedrijven, loonbedrijven, scheepvaart, aannemerij en industrie. Tevens is ODN erkend installateur voor bovengrondse brandstoftanks.

<< Het hoofdkantoor van AVIA Weghorst Oliko Retail zetelt in Enschede. Avia Weghorst sloot vorig jaar een overeenkomst af met Syntus Overijssel voor de levering van 10 miljoen liter diesel. Het betreft een pilot met een nieuw soort diesel dat milieuvriendelijker is.

Archief
Terug naar vorige pagina