Het winnende horeca-team van het ROC in Almelo. |
|
ALMELO – Voor de derde keer op rij sleepte het team van de horeca-opleiding van het ROC van Twente in Almelo de Beste ROC Horeca Bokaal binnen. Met maar liefst acht prijzen kon daar geen andere opleiding tegenop tijdens de jaarlijkse Horeca Talentendag Achterhoek in Ulft.
Het Almelose team nam het in de vakwedstrijden op tegen de talenten van ROC Rijn IJssel in Arnhem/Wageningen, ROC Aventus in Apeldoorn en het Graafschap College in Doetinchem.
Tijdens de talentendagen waren er eveneens masterclasses en workshops van professionals uit het vak.
De Twentse winnaars zijn:
Simon Hendriks uit Hengelo, werkzaam bij Stravinsky in Hengelo: 2e prijs gastheer/-vrouw niveau 2
Ruben Arends uit Lattrop-Breklenkamp, werkzaam bij Droste’s in Tubbergen: 1e prijs gastheer/-vrouw, niveau 3
Kiki Bult uit Nijverdal, werkzaam bij Landgoed de Holtweijde in Lattrop: 3e prijs gastheer/-vrouw, niveau 3
Britt Udink uit Markelo, werkzaam bij Sandton IJsselhotel in Deventer: 2e prijs kok, niveau 2
Mauro Ena uit Enschede, werkzaam bij Restaurant de Hanninkshof in Usselo: 3e prijs kok, niveau 2
Bart Leussink uit Ruurlo, werkzaam bij Villa Ruimzicht in Doetinchem: 1e prijs kok, niveau 3
Dustin Pruim uit Enschede, werkzaam bij Bistro De Broeierd in Enschede: 3e prijs kok, niveau 3
Luuk Busschers (Kok niveau 3) uit Bentelo, werkzaam bij Bi’j de Watermölle in Haaksbergen, won de Aanmoedigingsprijs
Fotoreportage (1 foto's)... |