Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
12-01-2016  

Wansink & Partner start proefproject Order2Cash

 

ALMELO - Accountskantoor Wansink & Partner met vestigingen in Almelo, Hengelo en Groningen heeft samen met Order2Cash een nieuwe visie op credit management ontwikkeld voor het MKB. Op dit moment bevindt deze nieuwe dienstverlenging zich in de testfase. Aan het eind van het eerste kwartaal van 2016 moet dit afgerond zijn en gaan beide partijen officieel op de markt met hun nieuwe visie op credit management.

Slecht 14 procent van de kleine ondernemingen krijgt de rekeningen op tijd betaald blijkt uit een onderzoek van Open Companies. Credit Management moet een belangrijke taak zijn van elke ondernemer. Maar hoe regelt een ondernemer dit goed in? Met dat vraagstuk lopen veel MKB klanten merkt Wansink & Partner in haar dagelijkse praktijk. Met de samenwerking tussen Order2Cash en Wansink & Partner is daar een antwoord op te geven. Met die visie gaat Order2Cash in samenwerking met Wansink & Partner een unieke lijn van dienstverlening opzetten speciaal voor de MKB markt.

Credit management gaat niet alleen over het binnenhalen van geld. Ruimer gezien gaat het over de relatie die de ondernemer heeft met de klant. Natuurlijk wil de ondernemer die relatie graag behouden. Maar hij of zij wil ook het geld waar hij of zij recht op heeft zo snel mogelijk binnenkrijgen. Om dit te bewerkstelligen moet credit management niet pas starten als er al openstaande facturen zijn, maar eerder.

Door de geautomatiseerde processen van Wansink & Partner is het voor klanten eenvoudig om tijdig in te zien welke debiteuren niet op tijd (gaan) betalen, eventueel kunnen ook acceptatie momenten van offertes en dergelijke opgeslagen worden in het systeem en gevolgd worden. Maar in combinatie met order2cash willen wij er voor zorgen dat er meer zicht komt op alle belangrijke momenten in het 'verkoopproces' waardoor de ondernemer goed op de hoogte is van de uiteindelijke geldstroom. Het belangrijkste verschil zit hem in de 'communicatie met de klant'. Het is juist deze combinatie van communicatie en slimme procesmatigheid die er voor moet zorgen dat een ondernemer sneller betaald krijgt.

Wilt u meer informatie over Wansink & Partner en/of order2cash? Kijk dan op de website van Wansink & Partner (http://www.wansink-partner.nl/) of op de website van Order2Cash (http://order2cash.nl/).

Archief
Terug naar vorige pagina