Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
16-12-2014  

Fusie Rabobank Noord en West Twente rond

 

ALMELO – De ledenraden van de Rabobank Noord Twente en Rabobank West Twente hebben maandagavond ingestemd met een fusie per 1 maart 2015 van beide coöperaties tot de nieuwe Rabobank Noord en West Twente.

Het directieteam van de nieuwe bank wordt gevormd door directievoorzitter Erik Jutstra, directeur Bedrijfsmanagement Pieke de Zwart, directeur Bedrijven Inge Zwijnenberg en directeur Particulieren Gerard Kok. Directievoorzitter Erik Jutstra: ‘Na de fusie ontstaat een krachtige bank die beter kan inspelen op de maatschappelijke veranderingen en economische uitdagingen. Bovendien hebben we na de fusie voldoende omvang om ook in de toekomst onze dienstverlening te waarborgen, zodat we in de wensen en behoeften van onze klanten kunnen blijven voorzien.’

De bank heeft kantoren in Almelo, Geesteren, Holten, Markelo, Nijverdal, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop en Wierden. Geldautomaten van Rabobank Noord en West Twente zijn op 35 locaties in de regio te vinden. Daarnaast beschikt de bank over lokale contactcenters met ruime openingstijden en kunnen klanten 24 uur per dag bankzaken regelen via de website of mobiele app.

Archief
Terug naar vorige pagina