Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
11-11-2014  

Cogas doet water bij de wijn met CBizz

 

ALMELO – Alle commotie rond de verplichte overstap van Ziggo naar Caiway heeft Cogas Kabel doen besluiten toch met een andere aanbieder in zee te gaan. Ver hoefde niet gezocht te worden, want provider CBizz bood zakelijke klanten al diensten via het Cogas netwerk op de coaxkabel .
CBizz is en voormalige dochter van Caiway die eerder al werd verzelfstandigd. CBizz wil consumenten nu een alternatief bieden op het coaxnetwerk van Cogas met een 3 in 1 pakket met 50/5Mbps internetsnelheid, 68 digitale tv-zenders en twee telefonielijnen met twee nummers, voor 37,50 per maand in het eerste jaar. Daarna gaat de prijs omhoog naar 44,95 per maand. Coax-klanten kunnen zodra ze dat willen gratis overstappen van coax naar glasvezel.

Ook Fiber.nl doet pogingen om consumenten via het netwerk van Cogas te bedienen. Daarvoor onderzoekt Fiber.nl de behoeft middels een inventarisatie op haar website. Tot donderdag 13 november kunnen potentiële klanten zich aanmelden zonder een verplichting aan te gaan. De teller staat nu (10.17 uur) op ruim 2400 dat moeten er zo’n 6000 worden.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina