Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
13-11-2013  

Bornse bedrijven verenigt in Twente Duurzaam


Op de foto vanaf links Jarno Wilmink, Han Huls, Ronnie ter Braak en Bert Steenbergen.
Foto: Willem Pfeiffer
 

Steeds meer bewust
Het trio Bornse bedrijven speelt volgens Ronnie ter Braak alert in op de actualiteit. “Mensen worden zich steeds meer bewust van energie en de besparingsmogelijkheden die er zijn. Ook willen ze tegenwoordig vaak langer in hun woning blijven dan in het verleden het geval was. Ook de overheid wil dat bewoners steeds langer zelfstandig blijven wonen. Oudere, nog niet geïsoleerde woningen zijn daarom de belangrijkste doelgroep voor ons. Maar we doen uiteraard ook nieuw- en verbouw.”
Zijn collega Bert Steenbergen vult aan: “Mensen zijn ook steeds meer bezig met de maandlasten die hypotheek en energierekeningen met zich meebrengen.”

Han Huls licht toe: “Ook langer in je bestaande woning kunnen blijven wonen door aanpassingen aan te brengen, is verduurzamen.” En Jarno Wilmink: “Mensen hechten aan behaaglijkheid. En het mooie van de huidige ontwikkelingen is dat door de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden een erg korte terugverdientijd ontstaat.”

Het hele traject bij één partij
Twente Duurzaam voegt daar dus nog een dimensie aan toe. Han Huls: “Het grote voordeel van onze samenwerking is dat je het bij één partij kunt neerleggen, ook als er meerdere mogelijkheden of toepassingen besproken moeten worden. Zo wordt het hele traject van aanbieding tot en met uitvoering begeleid en komen mensen niet voor verrassingen te staan.”

Twente Duurzaam kan adviseren en projecten uitvoeren op het gebied van onder meer het benutten van zonne-energie, het realiseren van een hoog isolatierendement, het verhogen van het energielabel van de woning, onderhoud en gevelverbetering, het creëren van extra leefruimte, het optimaal benutten van warmte, het verzorgen van duurzame LED-verlichting, schilderwerk, beglazing en afwerking, hout- en betonrenovatie, beveiliging, levensloopgeschikt wonen en energiebesparingadvies op maat.

Voor meer informatie, onder meer over een gratis adviesgesprek, een vrijblijvende offerte en subsidiemogelijkheden, zie de website www.twenteduurzaam.nl of bel met 088-5848899.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina