Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
18-10-2013  

Genomineerden voor WTC Twente Export Award

 

Jury
De jury heeft bij de selectie van de genomineerden vooral gekeken naar de exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat.
De juryvoorzitter is Paul Bijleveld, lector regionale economie bij Saxion. Andere juryleden zijn Herman Lüth (directeur PM Bearings en winnaar Export Award 2012), Dick Hoekstra (Export Sales Director, BV Twentsche Kabelfabriek) en Angelina Schoonewille (Change Manager Oost, Wegener).
De WTC Twente Export Award is een initiatief van de WTC Twente Business Club. De edities van 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 werden respectievelijk gewonnen door PM Aerotec uit Hengelo, HoSt uit Enschede, Tyro Remotes uit Almelo, Safretti uit Haaksbergen en Hess AAC uit Enschede.

Uitreiking
De uitreiking vindt op woensdag 13 november a.s. plaats tijdens de Business Meets Twente in Enschede en begint om 18.15 uur. De prijs zal dit jaar worden uitgereikt door de heer Victor van der Chijs, voorzitter College van Bestuur van de Universiteit Twente. Vanaf 17.30 uur bent u welkom op de World Trade Plaza in Go Planet ExpoHall. U bent van harte uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn.
Aanmelden via: www.businessmeetstwente.nl/inschrijven

Over het WTC Twente
Het WTC maakt deel uit van de World Trade Centers Association (WTCA) met meer dan 300 vestigingen in bijna 100 landen. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van internationale handel. Het WTC Twente doet dat o.a. via de WTC Twente Business Club en het WTC Twente International Business Information Center (IBIC). Wereldwijd zijn ruim 750.000 bedrijven aangesloten bij de WTC organisatie. Dit WTC richt zich voornamelijk op de thema's kennis en technologie. Het verzorgingsgebied omvat het Nederlandse en het Duitse deel van de Euregio, inclusief de steden Münster en Osnabrück.

Archief
Terug naar vorige pagina