Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
03-10-2013  

Succesvolle Rabo Startersavond

 

ALMELO - De vastzittende woningmarkt, gecombineerd met de coöperatieve gedachte van de Rabobank om kennis te delen, was voor Rabobank Noord Twente de aanleiding om dinsdag 1 oktober een avond voor starters op de woningmarkt te organiseren. Rabobank Noord Twente bood de potentiële starters deze avond een platform om alles te weten te komen over de aanschaf van een eerste koopwoning.

De Rabobank informeerde de starters aan het begin van de avond over alles wat er komt kijken bij het kopen van je eerste huis. Waar moet je allemaal aan denken? Wat kan je ongeveer lenen? Welke hypotheekvormen zijn er? Daarna maakten budgetcoaches Eef van Opdorp, van RTL-programma’s Uitstel van Executie en Koffietijd, en Daniëlle Knapen hun opwachting. Zij verzorgden een interactieve lezing over ‘Uitkomen met inkomen’. Vele besparingstips passeerden de revue en ervaringen werden uitgedeeld.

Startersmarkt
Na de presentaties vond er een Startersmarkt plaats waar twintig bedrijven zich presenteerden. Makelaars, notarissen, gemeenten, isolatiebedrijf, interieurarchitect en aannemer. Allerlei bedrijven die handig kunnen zijn bij het kopen van een eerste huis waren aanwezig.

Rabobank Noord Twente kijkt tevreden terug op de Startersavond die door ruim honderd potentiële starters is bezocht. Dit succes is mede te danken aan de bijdrage van de twintig aanwezige Twentse bedrijven die op de markt stonden om de vele vragen van de starters te beantwoorden.

Archief
Terug naar vorige pagina