Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
03-06-2013  

Nieuwe Recreatiekaart voor Salland !

 

RAALTE - Om inwoners en bezoekers in Salland te informeren over het toeristische en recreatieve aanbod van Salland, introduceerde Salland Marketing zondag 3 juni tijdens de Leontien Ladies Ride in Raalte de nieuwe Recreatiekaart Salland. Leontien Zijlaard- van Moorsel nam het eerste exemplaar in ontvangst van Thea Huisman (Merkleider Salland Marketing).

De nieuwe Recreatiekaart Salland bevat een overzichtskaart van het gehele grondgebied van de regio Salland inclusief regionale- , verbinding- en snelwegen, straten en fietspaden. Daarnaast biedt de kaart een plattegrond, op schaal 1: 50.000, met het gebied rondom de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, ideaal voor de wandelaar.

Om te recreëren in een mooie, groene omgeving hoef je dus niet ver te reizen. Maar dat er ook dicht bij huis volop recreatiemogelijkheden zijn, weet niet iedereen. De Recreatiekaart Salland inspireert tot het maken van mooie fiets- en wandeltochten, op de kaart zijn de fietsknooppunten én de startpunten van het nieuwe Wandelnetwerk Salland weergegeven. Daarnaast biedt de kaart informatie over recreatiemogelijkheden, horeca en bezienswaardigheden in de buurt. Maar ook nuttige locaties zoals stations, Toerist Info punten, veerdiensten en Rustpunten waar je kunt pauzeren tijdens je fiets-/wandelroute. Met de Recreatiekaart Salland kan je wandelend of fietsend het gebied verkennen, ontdek het zelf!

De Recreatiekaart is ook interactief! In de Recreatiekaart zijn enkele pagina’s voorzien van Layar symbolen. Layar is een gratis applicatie op je smartphone waarmee je de pagina kunt scannen en je vervolgens op je beeldscherm meer informatie ziet over wat er in de omgeving te doen is. Op die manier heb je niet alleen een prachtige kaart in je broekzak maar ook nog eens extra informatie via je smartphone!

De kaart kost € 5, 95 en is verkrijgbaar bij de VVV’s en Toerist Info punten in Salland, in de webwinkel op www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl en binnenkort bij de boekhandels in Salland.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina