Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
12-04-2012  

Ivo Opstelten op werkbezoek in Twente

 

ALMELO/HENGELO – Minister van Veiligheid en Justitie, Ivo Opstelten benutte zijn krap bemeten tijd met een bliksembezoek aan Twente. Hij was te gast bij o.a. Bolk Transport BV in Almelo en de alsmaar uitdijende Combi Terminal Twente (CTT) te Hengelo waar men de afgelopen maanden zoveel last heeft gehad van de defecte sluisdeur bij Eefde. De miljoenenschade die transporteurs en bedrijven in de regio opliepen, kon deels worden opgevangen met het tijdelijk heropenen van het NS-emplacement in Almelo.
Bij CTT in Hengelo liet Opstelten zich informeren over de groei in het containervervoer over water en de overslag bij CTT op vrachtwagens en andersom.

<<
Tevens bewonderde de bewindsman de nieuwe ontvangstruimte van CTT, waar hij het niet kon laten om ook even demonstratief achter de tapkast te gaan staan. Henk Westerhuis, directeur van Rensink Transport B.V. in Almelo, liet daarbij zien dat hij dermate verstand van logistiek heeft, dat hij desnoods ook het transport van getapte pils ter hand kan nemen.
Transporteur Henk Bolk legde dat tafereeltje snel even vast.

Archief
Terug naar vorige pagina