Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
11-03-2012  

Gewapende overval tankstation Enschede

 

ENSCHEDE - Zaterdagavond 10 maart werd wederom een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Boulevard 1945 in Enschede. Op vrijdag 24 februari jl. werd dit tankstation ook overvallen.
Omstreeks 21.30 uur kwam de melding binnen dat zojuist een overval had plaatsgevonden bij het tankstation aan de Boulevard 1945. Op het moment dat er even geen klanten in de winkel waren, kwam een man de winkel binnen die de medewerkster onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp eiste geld te geven. Met een onbekend geldbedrag verliet de man vervolgens de winkel. Hij is linksaf richting de Heutinkstraat gelopen.

De medewerkster gaf het volgende signalement op van de overvaller:
• man met een getinte huidskleur;
• Tussen de 35-40 jaar oud;
• Normaal postuur, ca. 1.70-1.75 m. lang;
• Droeg een zwarte sjaal voor zijn mond en had een zwart met donkergrijs gestreepte muts op zijn hoofd;
• Droeg een bruine winterjas met rits;
• Had een gele plastic tas bij zich met vermoedelijk het opschrift ‘Nettorama’ en de afbeelding van een kangoeroe.


<< Er zijn camerabeelden waarop de dader te zien is. In overleg met het Openbaar Ministerie is deze afbeelding vrijgegeven. Mensen die de man op de afbeelding herkennen, of die voor of na het genoemde tijdstip iets hebben gezien van de overval, worden verzocht zich te melden bij het rechercheteam Enschede van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.
 

Archief
Terug naar vorige pagina