Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
01-03-2012  

Dode man aangetroffen op parkeerplaats A1

 

HOLTEN - Donderdag 1 maart omstreeks 07.10 uur werd op de parkeerplaats bij een tankstation op de A1 te Holten (richting Hengelo) een overleden man aangetroffen.
Politie Twente onderzoekt of er sprake is van een misdrijf en zou graag in contact komen met getuigen. Heeft u iets gezien dat voor het onderzoek van belang zou kunnen zijn? Neemt u dan contact op met Politie Twente, 0900-8844.

Update: 1
TC Tubantia meldt dat het vermoedelijk gaat om een Poolse vrachtwagenchauffeur. Dit is niet door Politie twente bevestigd.

Update: 2

De dode man die werd aangetroffen achter een trafohuisje bij de McDonalds aan de A1, is vermoedelijk de chauffeur van een Poolse truck, zo is inmiddels bevestigd. Het slachtoffer is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Ook de locatie van een geparkeerde Poolse vrachtwagen wordt inmiddels als plaats van delict beschouwd. Politie Twente doet nog steeds een beroep op getuigen die mogelijk iets hebben waargenomen. (zie boven)

Update: 3
Politie Twente laat eerst sectie verrichten op het lichaam dat vanmorgen vroeg werd gevonden achter een trafohuisje op de parkeerplaats bij Holten langs de A1. Politie Twente wil zekerheid over de doodsoorzaak voordat mogelijk een grootschalig opsporingsteam in het leven wordt geroepen. Een misdrijf wordt daarmee nog niet uitgesloten, maar lijkt nu minder aannemelijk.

Archief
Terug naar vorige pagina