Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
11-01-2012  

Receptie, flikflak en pakken bij GV Omhoog

 

WIERDEN – De gymnastiekvereniging Omhoog hield dinsdag een Nieuwjaarsborrel voor leden en sympathisanten in sportzaal het Noordbroek in Wierden. Tijdens deze bijeenkomst werden de nieuwe presentatiepakken door alle turnsters van de turnselectie A en B geshowd aan de aanwezigen. Middels sponsoring door Weghorst Makelaardij en Truck & Trailer Repaire en eigen acties komen de turnsters en begeleiding vanaf heden prima voor de dag. Volgende maand zullen ook alle jazzselecties de beschikking hebben over nieuwe vesten.
Naast een hapje en een drankje en de woorden van de voorzitter stond de flikflakactie centraal tijdens het feestgebeuren. De afgelopen periode hebben zo`n 43 turnsters familieleden, buren, kennissen, etc. als sponsor benaderd om hen te steunen met als doel om in tien minuten tijd zoveel mogelijk flikflaksprongen en salto`s te maken op de tumblingbaan.
Gezien de hoeveelheid sprongen die werden gemaakt, was het maar goed dat de meeste sponsors hadden gekozen voor een vast bedrag als maximum. Er werden in totaal maar liefst 1212 flikflaks genoteerd!! Dit was goed voor een totaalbedrag van maar liefst 1587,70 euro!!!!
Met het behaalde bedrag kan de turnafdeling verdere wensen in de toekomst vervullen.

Els Bredewoud en Anita Veldscholten kregen na afloop iets lekkers van Bonvanie Wierden overhandigd vanwege het raden van het totaal aantal flikflaks. Beiden hadden 1200 sprongen vooraf genoteerd.
Lotte Stam had met 76,00 euro het meeste geld bijeen gesprongen. Zij kreeg daarvoor een cadeaubon van de Vlinder.
Romy Zwiers was met 64 koploper wat betreft het aantal flikflaksprongen.
Ten slotte werd Restaria Sterk langs de lijn bedankt voor de warme hapjes en TTV Effekt `74 voor het gebruik van hun kantine.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina