Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
27-11-2011  

Aantal views AlmeloNieuws.nl 5 milj. gepasseerd

 

ALMELO – We hebben even niet opgelet, maar gisteren is sinds het begin van de telling op 30 oktober 2007 (van AlmeloNieuws.nl in de huidige vorm) het aantal pageviews op AlmeloNieuws.nl het aantal van 5 miljoen (5.004.459) gepasseerd. Daarvoor zorgden bijna 2 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. De gemeente Almelo scoort hoog bij het aantal kijkers, net zoals andere media en de studentensteden in Nederland waar kennelijk nogal wat Almeloërs studeren. Trouwe kijkers ook in Duitsland, de VS, Engeland, Canada, Australië en Nieuw Zeeland maar ook periodieke kijkers uit Indonesië en Thailand en uiteraard Spanje en Turkije als vakantielanden.
De drukste bezoekersmaand is de maand juni 2011. Op zich logisch, omdat gedurende deze 4 jaar het aantal bezoekers gestaag omhoog gaat en de drukste maand ook niet in de beginperiode verwacht kan worden.
De drukste dag blijft echter 16 juni 2008, de dag van de gijzeling in het stadhuis van inmiddels ex- wethouder Bert Kuiper en vier ambtenaren. Toen werden 13.344 pageviews geteld en zaten CNN, Fox News en vele media meer bij de kijkers.

Archief
Terug naar vorige pagina