Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
19-11-2011  

Sint heeft toch presentjes voor Westerhaar!!

 

WESTERHAAR/VRIEZENVEENSEWIJK - Westerhaar-Vriezenveensewijk vormde zaterdagmiddag het toneel van de intocht van Sinterklaas. Kinderen en ouders hadden zich weer opgemaakt voor het festijn, waarmee de goedheilig man en zijn Pieten elk jaar het dorp worden binnengehaald.
Rond half twee kwamen de Sint en zijn Pieten aan bij de Klaampe, waar veel kinderen met hun ouders met smart zaten te wachten.
Nadat de Sint iedereen had begroet maakten zij een rondje door het dorp. Bij aankomst aan de speelweide aan de Rozenstraat, werden ze opgewacht door nog meer kinderen.

Wethouder Idzinga verwelkomde de Sint en zijn Pieten met een gedicht en werd daarmee geholpen door drie kinderen. Er was nog wel een probleem. Drie boeven hadden de cadeau ’s gestolen en hadden zich verstopt in de bosjes. Maar het duurde niet lang of de kinderen en de politie hadden ze gearresteerd. De boeven vertelde aan de goede Sint dat ze de cadeaus in de bomen hadden verstopt. Gelukkig was de plaatselijke brandweer er met de ladderwagen zodat het snel was opgelost.

Meer foto's op Westerhaar Digitaal


Lees de ingezonden brief van Sinterklaas

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina