Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-10-2011  

Bouwwereld krabbelt voorzichtig op


Wethouder Gerrit van Woudenbergh onthult in het bijzijn van aannemer Rob Plegt (r) de straatnaambordjes Smaragdstraat en Topaasstraat.
Aannemer Plegt Bouwgroep ligt in het gebied Weggeler duidelijk voor op de gemeente, die druk doende is de riolering aan te leggen.
 

ALMELO – Het werd enige tijd gemist, wethouders die officiële handelingen verrichten in de woningbouwsector. Vandaag waren er zelfs twee. Wethouder Gerrit van Woudenbergh onthulde een straatnaambordje in het Weggelergebied en partijgenoot en wethouder Johan Andela onthulde het naambordje van appartementengebouw De Brander aan de Ootmarsumsestraat/Brandersweg dat wordt gebouwd in opdracht van woningstichting St. Joseph.
In het Weggeler (v/h Rossmark terrein aan de Bornsestraat) bouwt Plegt Bouwgroep uit Ootmarsum momenteel aan zeven woningen waarvan er zes zijn verkocht. Dat moeten er uiteindelijk elf worden.
De keuze voor tweekappers en een enkele vrijstaande woning kwam tot stand in overleg met Makelaardij Kamphuis die verkoop van dit type woningen mogelijk achtte en zoals gebleken met succes.
Voor St. Joseph was de bouw van De Brander wat minder risicovol omdat vooraf de 22 appartementen al waren verhuurd.

Fotoreportage: Freek Buitenweg

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina