Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-08-2008  

Profronde Almelo brengt sport, muziek en theater


Eigen foto
 

ALMELO - De vakantie zit erop, de scholen gaan weer beginnen. Dat betekent dat een van de grootste evenementen van de stad, de Profronde Almelo, weer nadert. De contracten met de grote wielrenners worden deze dagen gesloten, maar het oh, zo belangrijke randprogramma is al rond. Celebration, Hermes House band en Le bon Bardon zorgen dat het dak eraf gaat in de nachtelijke uurtjes als de renners hun vermoeide benen strekken.
De Profronde geniet als swingend openlucht feest een net zo grote reputatie als het populaire criterium. De combinatie van de twee brengt tienduizenden liefhebbers op de been. Het randprogramma mag er dit jaar dan ook weer zijn. Er staan met Celebration, de Hermes House Band en Le bon Bardon dijken van bands op de podia op de Markt, de Koornmarkt, bij Nielz, voor café België en (als het mogelijk is) Amaliaplein. De straten van het centrum worden gevuld met de vrolijke klanken van de betere dweilorkesten, onder wie Ol’n zeels plezeer orkest, de Deurdweilers en de Kickvorschen.
Behalve sport en muziek is er ook nog theater op de 29ste augustus. Temidden van het publiek vermaken de potloodventers en Karren Maar de niets vermoedende passanten.
Voor veel meer informatie over de Profronde Almelo zie: www. Profrondealmelo.nl
De Profronde vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 augustus.

Archief
Terug naar vorige pagina