Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-09-2011  

Ineke Hofsté wint Herman Krikhaarprijs 2011

 

De Atelierroute Almelo werd – mede dankzij de aftrap die het CSG het Noordik vrijdagavond gaf - een groot succes. Het mooie weer speelde de organisatie in de kaart, waardoor honderden mensen vrijdagavond naar het spektakel in Bibliotheek Almelo afkwamen. De aandacht die dat genereerde voor de Atelierroute, leverde zaterdag en zondag een flinke toeloop op van bezoekers, die allemaal de Atelierroute wilden lopen of fietsen.

Ook de jaarlijkse Theaterroute, die deel uitmaakt van de Atelierroute, was weer een groot succes. Er waren meer locaties en daardoor konden extra kaarten worden uitgegeven. Vrijwel alle voorstellingen waren uitverkocht, waardoor de Theaterroute bijna aan haar limiet zit. Voorzitter Joep Vrielink: “Het verbaasd ons allen elke keer weer wat voor bijzondere plekken er zijn in Almelo waar we voorstellingen kunnen houden. Een van de hoogtepunten was de garage Smaling waar Gijs Nilissen een optreden gaf tussen de auto’s. Al met al een prachtig weekend vol kunst en theater.

Ook de organisatie van het jaarlijkse Media Art Flow festival liftte aardig mee tijdens de Atelierroute met hun bijzondere filmroute op vrijdagavond. De uitverkochte filmroute ging per luxe touringcar langs een aantal wonderlijke plekken in en om Almelo. Tijdens de route werden korte films vertoond van internationale allure op verrassende plekken. De tocht per bus liet Almelo op een andere manier beleven.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina