Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-07-2011  

Mark Rutte op visite bij ‘Paparazzo´ Freek

 

ALMELO – Donderdag jl. kreeg ‘Paparazzo’ Freek van AlmeloNieuws.nl onverwacht visite van minister-president Mark Rutte. Beiden kennen elkaar omdat Freek Buitenweg onze minister-president al regelmatig op de foto had gezet bij gelegenheden als het CSI Twente of de beroemde haringparty’s van transportondernemer Henk Bolk.
Tijdens de laatste haringparty werd ‘Paparazzo’ Freek door Henk Bolk in het zonnetje gezet voor zijn activiteiten voor AlmeloNieuws.nl en toen vernam Mark Rutte ook dat Freek was getroffen door de progressieve spierziekte A.L.S. (Amyotrofische laterale sclerose).

De minister-president verblijft tijdens het zomerreces enkele dagen in de Twentse regio en verenigde het aangename met het nuttige waarbij hij de gelegenheid te baat nam om bij Freek langs te gaan om te kijken hoe het met hem ging. Zo stopte er donderdagmiddag onverwacht een limousine voor de deur waar minister-president Mark Rutte en Henk Bolk uitstapten. De verrassing in huize Buitenweg was dus groot.

‘Wij stonden totaal perplex en wisten niet wat ons overkwam. Maar toch fantastisch dat hij daarvoor de tijd genomen heeft’, aldus Freek en Ria Buitenweg. ‘Rutte is altijd aardig als je hem tegenkomt en wilt fotograferen. Hij gunt je de tijd om je ‘shot’ te maken en dat is prachtig. Helemaal fantastisch is, dat hij dan ook nog even de tijd neemt tijdens zijn zomerreces om even binnen te wippen. Ik hoop dat ik de komende tijd nog eens in de gelegenheid ben om hem voor de lens te krijgen, want met die hobby voor AlmeloNieuws.nl wil ik zo lang het kan doorgaan’, vertelt Freek die het bezoek van de minister-president als een extra morele steun in de rug ziet! 

De stichting ALS is genomineerd voor een bijdrage van het 3M Fonds. Het Nederlandse volk bepaald mede welk goed doel een bijdrage van 50.000 euro ontvangt door een stem uit te brengen. Meer informatie en stemmen kunt u hier.
De stichting ALS zal u er zeer dankbaar voor zijn.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina