Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-07-2011  

Presentatie fotoboek: 'Wij zijn Heracles'


Foto: Harry Broeze
 

ALMELO - Tijdens de Open Dag van Heracles presenteerde Albert Vondeling, zijn fotoboek ‘Wij zijn Heracles’ aan de enige Almelose speler in de selectie Mark Looms.

In het boek ‘Wij zijn Heracles’ staan 170 zwart-wit foto’s die Vondeling maakte in de periode 2005-2011. Vondeling legde vooral het beeld van de sfeer rondom de wedstrijden van Heracles Almelo vast zoals de spanning vooraf, de sfeeracties, de beleving tijdens de wedstrijd, het enthousiasme, het contact tussen spelers en supporters, het vieren van de overwinning in het supporterscafé: het zijn geen gebruikelijke sportfoto's maar snapshots die emoties weergeven. 'Eigenlijk beoefen ik een soort straatfotografie, maar dan in het stadion', aldus Vondeling.

Voor veel supporters zal het boekje een feest der herkenning zijn. Velen van hen staan er zelf in. Het boekje is ook een weerslag van zes seizoenen eredivisie. De foto's zijn gemaakt vanaf 2005 tot en met 2011. Tegelijk is het een ode aan het Polmanstadion, waarvan Heracles afscheid gaat nemen.

Het boekje is te koop bij supportersvereniging Hart voor Heracles, in de fanshop en bij Boekhandel Broekhuis. De prijs is 10 euro. Een must voor iedereen die Heracles een warm hart toedraagt!
Kijk naar een aantal foto's uit het boek in de fotobijlage.

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina