Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-07-2011  

Asito wil in Guinness Book of Records

 

ALMELO – Schoonmaakconcern Asito wil in het Guinness Book of Records door het bestaande record ‘Waterkannen op het hoofd dragen’ te verbeteren. Het record staat sinds mei op Canadese naam.
Nu ruimt Asito al lang niet meer alle stof in Twente op maar is al jaren een der grootste schoonmaakbedrijven van Nederland met vele vestigingen. De recordpoging wordt dan ook niet in thuisbasis Almelo gehouden maar in Bloemendaal aan Zee op 27 juli a.s. waar in ieder geval meer dan 282 mensen met een emmertje zeewater op hun hoofd op het strand moeten staan. Feitelijk geen water naar de zee dragen maar andersom.
Doel is om de mensen bewust te maken van een beter milieuvriendelijk leven. Reden voor de gemeente Almelo, het Centraal Museum Utrecht en reinigingsmiddelenproducent Proctor & Gamble het project te ondersteunen.

< Asito wil naast het nieuwe stadion van Heracles Almelo een nieuw hoofdkantoor bouwen met een kantooroppervlakte van 6400 m2. Dit is het voorontwerp van IAA Architecten maar of dat het wordt?
 AlmeloNieuws.nl 'gambled' op het ontwerp van Vincent van der Meulen van bureau Kraaijvanger Urbis. In beide gevallen zal de gemeenteraad water bij de wijn moeten doen om het eigen probleem met hoogbouw te slechten.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina