Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-07-2011  

Almelose horeca-onderenemers ontvangen Award


v.l.n.r. Bob Schut / directeur SVH, Niels en Floortje Mulder en Nijmegenaar Ton Lenting voorzitter van Tour Culinair.
 

RIJSSEN - Het Almelose horecapaar Floortje en Niels Mulder ontving vandaag de Tour Culinair Horeca Helden Award 2011. De eigenaren van drie bedrijven in Almelo (Nielz Café, lunchroom OnwijZ en restaurant Zuid) krijgen de prijs omdat ze als gedreven coach met veel passie hun team van ruim 100 medewerkers aanvoeren. Ze besteden veel aandacht aan begeleiden, motiveren en trainen van het personeel. De award is een initiatief van het fietsende horecanetwerk Tour Culinair en SVH.
De uitreiking vond plaats tijdens een diner in hotel de Rijsserberg in Rijssen. Het peleton van de Tour Culinair legde hier aan tijdens de driedaagse fietstocht, die ieder jaar door een andere regio van Nederland voert. Met het uitreiken van de prijs sluit de Tour Culinair aan op het project Horeca Helden van SVH. Deze campagne heeft als doel ondernemers bewust te maken dat zij zelf veel invloed hebben op personeelsbeleid. Ondernemers die hun medewerkers willen vinden, binden en boeien, kunnen gebruik maken van de instrumenten uit de SVH Toolkit en zo worden zij dé nieuwe Horeca Helden! De prijs bestaat uit een bronzen kunstwerk en een cheque van € 1.000, die de winnaars mogen besteden aan trainingen voor medewerkers. Floortje en Niels Mulder kregen de prijs uitgereikt door voorzitter Ton Lenting van de Stichting Tour Culinair en Bob Schut, directeur SVH.
Floortje en Niels: “We zijn stil en verrast door de toekenning van de prijs. We hopen van harte dat de titel uitstraalt naar onze medewerkers. Zij zijn onze helden, want zonder goed goed team ben je als ondernemer nergens.
 

Archief
Terug naar vorige pagina