Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-03-2011  

Uniglobe opent zakenreisbureau in Almelo

 

ALMELO – Uniglobe TT Travel opent een derde franchisevestiging van Uniglobe in Almelo. De franchisenemer heeft al vestigingen in Groningen en Zuidwolde. Met de franchisevestiging in Almelo komt Uniglobe op 26 kantoren in Nederland en meer dan 700 wereldwijd.
Uniglobe TT Travel is een full-service zakenreiskantoor met een breed aanbod, dat in 5 jaar tijd is uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de zakenreismarkt in Noord-Oost Nederland. De franchisenemer werd onlangs nog gehuldigd met de ‘Best Growing Agency 2010 Award’ (foto) en werd in 2009 uitgeroepen tot ‘Most Promising Agency 2009’.
Vanuit Almelo - Twentepoort Oost 34 - wil Uniglobe TT Travel de Twentse zakenmarkt bedienen. Als “full service” kantoor beschikt Uniglobe TT Travel over een groot dienstenpakket van het boeken van vliegtickets, hotels, huurauto’s, boten en treinen tot het verzorgen van visumaanvragen en meer. Daarnaast is er een speciale afdeling voor incentive- en groepsreizen en een apart team voor de on- & offshore branche.

Archief
Terug naar vorige pagina