Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
25-09-2010  

Jarabee opent nieuwbouw De Rietpluim Almelo

 

Het compacte, duurzame ontwerp is een antwoord op de prachtige plek in het plantsoen, in de nabijheid van Station De Riet. Veel openingen in de gevel en veel licht inval maakt dit gebouw tot een prettig gebouw om in te "wonen". De bijzondere gevelsteen met organische structuur sluit perfect aan bij de parkomgeving.
Ruim een jaar geleden is gestart met de sloop van het oude pand De Rietpluim aan het Speenkruidpad. In de tussentijd zijn de kinderen en medewerkers van Jarabee en het Mozaïek uitgeweken naar een tijdelijke huisvesting aan de Nieuwstraat. Na de zomervakantie konden zij terugkeren naar de oude plek in een prachtig nieuw gebouwd pand.

Jarabee is blij met de samenwerking tussen gemeente, jeugdzorg en onderwijs voor het creëren van een goede voorziening in de wijk, en de ontwikkeling van het Louise van Haeftenplantsoen. De feestelijke middag start met een activiteit voor de kinderen en hun ouders. Daarna ontvangen Jarabee en Het Mozaïek de genodigden voor een officiële opening door Gedeputeerde Ranter en wethouder Gerrit van Woudenbergh.

< Fotoreportage: Jan Bril,
  meer foto’s klik hier

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina