Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-08-2010  

Palm Bier reclame en de rol van AKC

 

ALMELO – De Almelose korfbalvereniging AKC gaat een prominente rol spelen in de nieuwe reclamecommercial van Palm Bier. Een cameraploeg filmde zaterdagochtend bij het thuishonk van de korfballers van AKC/Ermasport. De keuze voor de stad Almelo van de Belgische bierproducent lijkt opvallend, maar is volgens het reclamebureau zo simpel als wat. In de commercial die vanaf oktober of november op tv te zien is, draait het om twee Belgen die het bekende biermerk uit hun land in Nederland aan de man willen brengen. "Zij genieten van Palm op allerlei plekken, de supermarkt, de bioscoop en bij het korfballen hier in Palmelo."

Het is natuurlijk geen toeval dat van 22 t/m 24 oktober in de gloednieuwe IISPA een deel van de voorronden om het
EK Korfbal 2010 wordt gehouden en Nederland en België de belangrijkste korfballanden zijn. De andere voorronden zijn in Leeuwarden, Tilburg en Den Haag. De kwartfinales, halve finales en finale wordt gespeeld in Rotterdam.
Ook is het geen toeval dat korfbalspeelster van het jaar Kim Cocu de Rondemiss was bij de Profronde. Met andere woorden ga de nieuwe IISPA bewonderen tijdens de Poulewedstrijden van 22 t/m 24 oktober a.s.

Nick Zweers maakte de fotoreportage op de set.

Fotoreportage (9 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina