Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-08-2010  

Vanavond duidelijkheid over SV Rietvogels?

 

ALMELO – De toekomst van de 83- jarige sportvereniging Rietvogels wordt vanavond bepaald in een tweede bijzondere algemene ledenvergadering. Het ‘demissionaire’ bestuur wil de club opheffen en de leden laten overstappen naar DVO’71.
Daar is een deel van de achterban het niet mee eens die een fusie van beide verenigingen voorstaan. De tweede bijzondere algemene ledenvergadering is nodig, omdat het besluit tot opheffing in de eerste bijzondere algemene ledenvergadering niet statutair is verlopen.
Vooral het gebrek aan openheid door het ‘demissionaire’ bestuur is de achterban in het verkeerde keelgat geschoten. De ledenvergadering begint om 20.00 uur in clubgebouw ‘De Kauwe’ aan de Rietstraat.

Luister naar het interview met woordvoerders van DVO'71 en SV Rietvogels op Radio Almelo op donderdag 16 juli jl. Veel mooie beloftes, maar op dat moment hadden beide besturen nog geen enkel contact gehad met de KNVB. Pas op vrijdag 17 juli nam DVO'71 contact op met de KNVB bevestigde KNVB-woordvoerder Pascal Kamperman in het Almelo's Weekblad. Het besluit dat op maandag 12 juli werd genomen tot opheffing van SV Rietvogels bleek niet conform de statuten te zijn genomen.

Archief
Terug naar vorige pagina