Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-07-2010  

Roadshow Koninklijke Marine tijdens Havendagen

 

Dit jaar bieden de Almelose Havendagen startende artiesten, kleinkunstenaars en bands de mogelijkheid om op woensdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur gratis op te treden voor een groter publiek. Dit kan vanaf ons grote podium met gebruikmaking van professioneel licht en geluid. Van klassiek tot stevige rock, van cabaret tot stand up comedy, je kunt het zo gek niet bedenken. Alle podiumkunsten krijgen een gelijke kans.

Op donderdag 29 juli worden tijdens de Almelose Havendagen in het Almelo – Nordhornkanaal ter hoogte van de Almelose Centrumhaven de open Twentse fierljep kampioenschappen voor teams gehouden. Zestien teams zullen de strijd aangaan op donderdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 om te beslissen wie de beste teams zullen zijn. De finale wordt, tussen de beste vier teams, `s avonds gesprongen vanaf 19:00. Het Open Twentse Kampioenschap wordt georganiseerd en volledig begeleid door de officiële Nederlandse Fierljepbond.

Voor beide programma onderdelen zijn nog enkele plekken vrij. Als je je hiervoor wilt aanmelden kijk dan op www.almelosehavendagen.nl en lees tevens alle overige informatie over de havendagen.
 

Archief
Terug naar vorige pagina