Actueel uit Stad & Ambt


Hob Nob festival succesvol

Ga naar pagina: 1 | 2 | 3 | 4
Volgende pagina

The Zydepunks is een vijf koppige feestband uit de moerassen van Louisiana USA (Cajuns). Deze band opende vanmiddag het Hob Nob Festival. Zydepunks serveert (met acordion en viool) een cocktail van speedy en up-tempo traditionele folksongs, Cajun, Irisch, Slavic en Gypsy-punk. Door de gunstige weersomstandigheden worden er veel bezoekers verwacht


Deze mensen worden vaak vergetenmaar...o zo belangrijk


Joost met vriendin, ook actief bij Almelo Nieuws


Trots op Hob Nob team 2000.

Almelo is een echt popfestival rijk. Met dit derde Hob Nob popfestival van zaterdag in het Schelfhorstpark werden alle verwachtingen overtroffen. Wie had dat ooit gedacht. Een echt popfestival met een uitstekend programma. In het derde jaar al gesetteld, met duizenden bezoekers uit Almelo, omliggende plaatsen en van verderaf voor een dagje en weekend Almelo. Voor tal van Hob Nob-ers van de eerste generatie (60er jaren) en nog meer uit de tweede generatie (70er jaren) een feest van herkenning en ontmoeting. Oma's en Opa's met kinderen en vaak ook kleinkinderen genoten met volle teugen. Je zag de "grijze golf" licht wiegen met hoofd en heupen bij muziek uit hun jongere jaren. De jongere generatie, variërend van veertigers tot tieners, dansten op hun favoriete muziek bij de ZOO-bus, het jongerenpodium en het hoofdpodium bij acts met metal, dance, trance, enzovoort. Er was geen wiet, hash of coke nodig om volop te kunnen genieten. Geen wanklank werd gehoord. De organisatie liep als een trein. Ook hiermee scoorden de "werkende jongeren" van voormalig jongerencentrum Hob Nob opnieuw een dikke voldoende. Dit Almelo's festival verdiend continuïteit. Laat iedereen die voor de popcultuur en Almelo een warm plekje in haar of zijn hart heeft hieraan bijdragen. Op naar het 4e Hob Nob popfestival in 2009.

Wim Ardesch



Gezinus, onze bekende Almelose schilder vind hier dankbare onderwerpen


Wachten op klanten, zonnebrillettje voor Freek?


De buurmeisjes


Freek: Ria mag ik een gitaar kopen? Ria: Maar je kunt toch geen gitaar spelen? Freek: Precies daarom. Kortom, het ging niet door


Dag heren van de draaitafel.




De Almelose band, Chiraw






De Almelose band, Chiraw






DJ maxime de zoo


Dames aan de lunch


De Tommycats


Gezinus heeft maling aan het kabaal, pardon muziek


De Lounchbus van DJ Maxime in de Zoo


de Enschedese rockformatie Tommycats heeft ook al de Grote Prijs van Twente gewonnen. In café De Stam in Almelo sloeg hun optreden het meest aan bij de jury van deskundigen.







Fatal Conspiracy speelt een mix van eigen werk en covers. Nummers van o.a. Velvet Revolver, Audioslave en Bush. Eigen nummers variëren van stevige rock tot hardrock.

Fatal Conspiracy komt voort uit Conspiracy, opgericht eind 2005. Deze band speelde enkel covers en heeft in 2006 verschillende optredens gehad. Eind 2006 is er besloten eigen nummers te gaan schrijven en kwam er een nieuwe gitarist. Op dat moment is ook de bandnaam veranderd.

Ga naar pagina: 1 | 2 | 3 | 4
Volgende pagina

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina