Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-06-2010  

Café Restaurant Rembrandt sluit haar deuren

 

ALMELO – Café-restaurant Rembrandt van uitbater Renée Coupee in de gelijknamige sporthal aan de Rembrandtlaan sluit donderdag voorgoed haar deuren. Coupee kon het niet eens worden over een voortzetting in de in aanbouw zijnde nieuwe IISPA met directeur Busscher van het gemeentelijk sportbedrijf.
Vorig jaar lag de exploitatie al onder druk vanwege huurachterstanden bij de horeca-exploitaties van de Rembrandthal en de Schelfhorsthal. Die laatste exploitatie is al in gemeentelijke handen en ook de horeca in IISPA zal straks onder gemeentelijk toezicht worden geëxploiteerd.
Café Rembrandt had niet alleen een functie voor de sporters, maar was ook een sociaal ontmoetingspunt in de wijk Ossenkoppelerhoek. Scoop Welzijn was een regelmatig huurder voor wijkactiviteiten en ook de dartvereniging hield er haar domicilie. Tot de IISPA in gebruik wordt genomen in september a.s. is er in de Ossenkoppelerhoek alleen nog het wijkcentrum ’t Veurbrook en Theehuis Beeklust als plek voor groepsactiviteiten. Sporthal Rembrandt wordt dan gesloopt.

< Uitbater Coupee is ook bekend als stadsomroeper

Archief
Terug naar vorige pagina