Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-04-2010  

Vermissing giftig graffitireiniger en mishandeling

 

ALMELO - Op donderdag 22 april is een medewerker van de gemeente Almelo drie vaatjes graffitireiniger verloren. De vaatjes zijn vermoedelijk tussen de Sluitersveldsingel en Bornebroek uit het gemeentevoertuig gevallen tijdens het rijden. Het betreft één blauw en twee witte vaatjes van elk 10 liter. De inhoud is uiterst agressief en giftig en gevaarlijk bij verkeerd gebruik.
De politie verzoekt de vinder, de vaatjes bij het politiebureau af te geven of contact op te nemen met de politie telefoonnummer: 0900-8844.

Man aangehouden voor zware mishandeling
ALMELO – Een 41-jarige Almeloër is door de politie in hechtenis genomen. Hij wordt er van verdacht in relationele sfeer een 38-jarige vrouw zwaar te hebben mishandeld. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd.

Winkelinbraak, de politie zoekt getuigen
ALMELO - In de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 april is in een winkelpand aan de Galerij in Almelo een inbraak gepleegd. De politie kreeg hiervan omstreeks 02.45 uur melding. De inbreker heeft zich toegang tot het pand verschaft door een ruit van de voordeur in te slaan. Diverse goederen werden uit de winkel ontvreemd.
Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien, dat van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van Politie Twente, team Almelo 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 

Archief
Terug naar vorige pagina