Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-04-2010  

Bouwrijp maken plan De Velden in volle gang

 

 “Dat is eigenlijk de omgekeerde volgorde”, legt Erwin Tijhof van Ter Steege Vastgoed uit. “Maar de toekomstige ondernemers zien zo direct hoe hun werkomgeving er uitziet. Wij geloven echt in deze aanpak en investeren dus volop!”.

Een belangrijk onderdeel bij de uitvoering is het omgaan met de waardevolle bestaande bomen. Deze vormen zoveel kwaliteit dat ze worden ingepast in de nieuwe openbare ruimte van dit bedrijfsterrein. Tijdens de werkzaamheden worden de bomen voorzien van beschermde maatregelen.

De verkoop van dit bedrijven terrein verloopt voorspoedig. Ondanks de recessie is de eerste dertig procent van de kavels op dit terrein is reeds verkocht, aldus Erwin Tijhof van Ter Steege Vastgoed. Binnenkort wordt gestart met de bouw van een hypermoderne autowasstraat voor de firma Leus. Verder realiseert de Gemeente Almelo een Talentenfabriek voor muziekkanten. Met meerdere partijen worden momenteel optiegesprekken gevoerd over de aankoop van een kavel. Naast kavels biedt Ter Steege kant-en-klare kantoor- en bedrijfsgebouwen aan, alsmede vijf woon-/werk eenheden. De makelaars van Kamphuis (Almelo, 0546-869111) en DTZ Zadelhoff (Enschede, 053-4300900) staan klaar om aanvullende informatie te geven of de verkoop- of verhuurvoorwaarden toe te lichten. Meer info is te vinden op www.develdenalmelo.nl

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina