Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-11-2009  

Dronken automobilist botst bijna op motoragent

 

ALMELO - Zaterdagavond rond 22.50 uur, surveilleerde een motoragent van Politie Twente op de H. Roland Holstlaan in Almelo. Daarbij werd hij bijna aangereden door een automobilist die plotseling en zonder richting aan te geven, naar links uitweek. Deze bestuurder, een 32-jarige man uit Wijchen, werd door de motorsurveillant aan de kant gezet. De man bleek alcohol gedronken te hebben. Ademanalyse wees 255 ugl uit (0.59 promille) Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Foto Harrie Meijnen

Almelo - Bij een frontale aanrijding op de Windmolenbroeksweg, in de tunnel onder de Weezebeeksingel, raakte zaterdag een 17-jarige jongen uit Enter gewond. De 17-jarige reed op zijn scooter de tunnel in. Hij haalde een groepje fietsers in en kwam daarbij op het weggedeelte voor het tegemoetkomende verkeer. Daar reed een 76-jarige vrouw uit Enter op haar elektrische fiets. Beiden botsten frontaal op elkaar, waarbij de 17-jarige jongen gewond raakte. Hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Almelo - Bij een controle op de fietsverlichting op de Bornsestraat, werden zaterdagavond tussen 20.30 uur en 21.00 uur 12 bekeuringen uitgeschreven voor gebreken aan fietsverlichting. Tevens werden twee parkeerbonnen uitgeschreven alsmede een bekeuring voor het niet handsfree bellen.

Archief
Terug naar vorige pagina