Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-11-2009  

Dode en gewonden bij botsing Weezebeek-Holst

 

ALMELO – Bij een botsing op de met stoplichten beveiligde kruising tussen de H. R. Holstlaan, Weezebeeksingel en Nijreessingel botsten vanmorgen om 10.40 uur twee auto’s op elkaar waarbij een dode viel te betreuren en vier andere inzittenden gewond raakten. Twee van hen moesten door de gealarmeerde brandweer en ambulancebroeders uit de wrakstukken worden bevrijd voordat zij allen naar het ziekenhuis konden worden vervoerd.
Gebleken is dat twee personenauto’s met elkaar in aanrijding waren gekomen met in totaal vijf inzittenden. Uit een eerste onderzoek kwam vast te staan dat een 48-jarige automobiliste uit Hengelo op de Henriette Rolandholstlaan komende vanaf de A35, stilstond voor het rode verkeerslicht. Bij groen trok zij op en op de kruising kwam vanaf de Nijreessingel in de richting van de Weezebeeksingel een personenauto. De 48-jarige kon een aanrijding niet meer voorkomen en ramde de andere auto in de flank.
In deze auto zaten vier personen, een 77-jarige man, zijn 77-jarige echtgenote, beiden uit Blokker en hun beide dochters van 47 jaar uit Nibixswoud en 50 jaar uit Wognum. De 47-jarige dochter bestuurde de auto.

< foto's van AlmeloNieuws.nl  en foto's en video van Alwin Winkel

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina