Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-11-2009  

Start verkoop woon/werkkavels De Velden

 

 “Een groot voordeel is dat we direct de bijbehorende financiële kaders in beeld hebben. Dit geeft duidelijkheid en transparantie richting geïnteresseerden”. Samen met de eindgebruiker maakt Ter Steege vervolgens een specifiek ontwerp binnen een taakstellend budget. Ter Steege beschikt over een afdeling die volop met deze materie bekend is en werkt samen met architect Harry Wolters uit Assen verder aan een bouwplan dat volledig aan de wensen voldoet. Op het gebied van duurzaamheid worden verwarmingsystemen via warmte/koude opslag aangeboden.

De makelaars van Kamphuis (Almelo 0546-869111) en DTZ Zadelhoff (Enschede 053-4300900) staan klaar om aanvullende informatie te geven of de exacte verkoop- of verhuurvoorwaarden toe te lichten. Meer info is ook te vinden op www.develdenalmelo.nl

Op dinsdag 24 november 2009 van 20.00 uur tot 21.30 uur, start projectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed Rijssen met de verkoop van vijf woon-/werkcombinaties en twee bedrijfsgebouwen op De Velden in Almelo. De avond wordt gehouden in het Theaterhotel in Almelo.

Archief
Terug naar vorige pagina