Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-11-2009  

Aangifte wethouder Sjoers tegen ex- werknemer

 

ALMELO – De gemeente Almelo heeft tegen een ex- werknemer aangifte gedaan wegens bedreiging van wethouder Sjoers. De man schreef een reactie onder het gijzelingsverhaal op de website van TC Tubantia op de voorlaatste dag dat hij door de gemeente werd ingehuurd. Volgens hem had Ahmet O. helemaal geen pistool mee hoeven te nemen naar het stadhuis. Letterlijk aangevuld met de woorden: 'Hij had Sjoers ook gewoon op zijn dikke bakkes kunnen meppen. Hoop dat ik dat kan laten al heb ik er heel veel zin in op mijn laatste dag morgen dat ik bij de gemeente werk.' Hij eindigde met de woorden: ‘Wat een mafiabende dat college van de laatste 16 jaar. Sjoers, durf je wel in Almelo te blijven wonen?’
De man in kwestie schrijft veelvuldig reacties onder het alias ‘Gewoon Almelo’ en had tevens politieke ambities. Hij probeerde bij meerdere politieke partijen zonder succes een voet tussen de deur te krijgen. De man in kwestie heeft inmiddels wel zijn excuses aangeboden en zei in een opwelling te hebben gehandeld.

Naschrift redactie:
Wij zijn benieuwd of het OM het geschrevene van de man opvat als een letterlijke bedreiging aan het adres van wethouder Sjoers of tot een sepot besluit. Vooral ook omdat TC Tubantia vooraf de ‘schrijfsels’ van inzenders screend voordat ze op de website worden geplaatst.

Archief
Terug naar vorige pagina