Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-05-2009  

Rabobank geeft 10.000 aan Voedselbank

 

ALMELO - Wat de gemeenteraad onder druk van het college van B&W naliet, blijkt toch niet overal goed gevallen te zijn. De directie van de Rabobank Noord West Twente dacht er geheel anders over en geeft de Stichting Voedselbank een startsubsidie van 10.000 euro. De Voedselbank Almelo is blij verrast en kan nu meer pakketten verstrekken dan de 35 per week die nu op de lijst staan. In de opstartfase kreeg de Almelose Voedselbank al hulp van de Voedselbank Midden Twente die Hengelo, Hof van Twente en Borne bestrijkt. De Voedselbank geeft cliënten die in problemen zijn geraakt - na toetsing - een half jaar noodhulp.

Als u dus de komende dagen een twintigtal raadsleden uit CDA, PvdA, VVD, en een enkele D66er en wat collegeleden met 'rode hoofdjes' ziet rondlopen weet u waar het van komt. Bravo RABOBANK !

Almelose burgers en bedrijven die het voorbeeld van de Rabobank willen volgen kunnen hun bijdrage storten op Rabobank 14.89.76.697. t.n.v. De Voedselbank Almelo. Als er giften van de tegenstemmende raadsfracties binnen komen houden wij u op de hoogte. Ook supermarktwinkeliers e.d. kunnen zich bij de Voedselbank melden om overtollige goederen beschikbaar te stellen. info@voedselbankalmelo.nl www.voedselbankalmelo.nl Telefoon: 06-4160 5996 Stichting Voedselbank Almelo - KvK nr. 08185495 

Archief
Terug naar vorige pagina