Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-05-2009  

Gemeente Almelo telefonisch onbereikbaar

 

ALMELO - De Gemeente Almelo is telefonisch onbereikbaar. Oorzaak is een defect aan de telefooncentrale. De storing kan nog enkele uren aanhouden. In geval van nood kunt u een email sturen naar gemeente@almelo.nl  met het verzoek u terug te bellen.

Vragen en opmerkingen kunt u ook doorgeven aan de Gemeente via www.almelo.nl . U gaat dan via contact naar het contactformulier. Uw reactie komt dan terecht in de centrale emailbox van de Gemeente Almelo. Vervolgens wordt bekeken voor welke afdeling de informatie bestemd is. Er volgt zo snel mogelijk een reactie.

De Gemeente Almelo vraagt uw begrip voor de overlast die u kunt ondervinden door de gebrekkige bereikbaarheid.
 

< Hier een afbeelding van een telefooncentrale uit 1881. Niet dat die in het stadhuis zo oud is, maar zo heeft het college van B&W wel weer een argumentje extra voor de bouw van een nieuw stadhuis. Enne??? gaan die emailtjes ook niet via de telefoonlijn? Nee dus volgens een alerte lezer. De gemeente beschikt namelijk over een glasvezelkabel en dat gaat volgens hem via de Cogas naar Virtu in Enschede vise versa. Wel leuk al die opeenvolgende persberichten van de gemeente. Op de laatste, waarin staat dat het bellen naar het gemeentehuis in het geheel onmogelijk is geworden, staat een voetnoot voor de pers om bij vragen terug te bellen naar de afdeling voorlichting via de 06. We hebben het maar per email gedaan! 

Archief
Terug naar vorige pagina