Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-05-2008  

Drukke banenbeurs Expo Center Hengelo

 

Op 16 & 17 mei stond het Expo Center Hengelo volledig in het teken van de 7e Banenbeurs. Het vinden van de juiste kandidaat en/of functie is niet altijd even eenvoudig. Hét moment om wederom de Banenbeurs neer te zetten, zodat partijen heel direct met elkaar in contact kunnen komen.
Tijdens de Banenbeurs konden werkzoekenden kennis maken met de meest uiteenlopende beroepen. De Banenbeurs was er voor elk niveau en in elke branche vertegenwoordigd. Diverse bedrijven zoals o.a. Cogas, Oad Reizen, Howden, Smithuis Bakkerij, Vredestein maar ook diverse intermediairs, presenteerden hier hun vacatureaanbod. Carrièreadvies, leerplaatsen, cursussen, reïntegratie-, loopbaan- en outplacementbegeleiding maar ook het oriënteren naar diverse branches zoals de metaal en de zorg, en opleidingen kwamen uitgebreid op deze beurs aan de orde.
De overheid was tijdens deze Banenbeurs aanwezig met stands van o.a. de Marine, Landmacht, Politie en de Marechaussee, waarbij vacatures en interne opleidingen gepresenteerd werden.

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina