Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-01-2009  

Officiƫle opening Zorgboulevard Twenteborg

 

ALMELO - Vandaag werd de nieuwe zorgboulevard en de nieuwe hoofdingang van het Twenteborgziekenhuis officieel geopend. Als gastspreker werd oud- volleybalinternational Bas van de Goor uitgenodigd. Van der Goor, die zelf diabetes patiënt is, speelde desondanks jaren als professional in de Italiaanse competitie en won met het Nederlands team Olympisch goud. 

In de zorgboulevard zijn diverse zorggerelateerde winkels te vinden verspreid over zo’n 70000 m2 meter. De zorgboulevard in het Twenteborg, dat tot de Ziekenhuis Groep twente behoort, is een der grootste zorgboulevards van Nederland. De Hengelose vestiging van het ZGT werd in 2003 geopend met een oppervlakte van 5000 m2 geopend. 

In de zorgboulevard van het Twenteborg ZGT Almelo hebben zich onder meer een opticien, een thuiszorgwinkel, bloemenzaak, haakwerkspecialist, lingeriewinkel, kinderdagverblijf en een gastenrestaurant gevestigd. Ook is er een letselschadespecialist. De verwachting is dat er dagelijks zo’n 10.000 bezoekers, vergelijkbaar met een goede winkelstraat, in de zorgboulevard komen.

Fotoreportage (19 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina